EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) är en spjutspetsmetod för all stress – Direkt effekt

EFT – metoden – är en snabb hjälp för alla känslomässigt orsakade problem. En slags akupunktur utan nålar – mental akupressur.

Jag erbjuder den unika kombinationen av samtalsterapi med EFT-metoden, ljusterapi och Picture Tapping, för snabb och effektiv hjälp och ett större välmående.

Med ”knackningar” på meridianpunkter och fokus på problemställning löser man det mesta, om man dessutom använder PTT (Picture Tapping Teqnichue) och ritar/målar sin känsla så går det både snabbare och lättare att komma till kärnan.

En session kan ge en större klarhet i vilka problem eller känslor man har i sitt bagage. Det kan vara känslomässiga delar som behöver bearbetas såsom ilska eller sorg, varje session är unik och beror helt och hållet på vad som kommer upp till ytan. Du får nya insikter efter varje behandling.

Jag hjälper dig att:

  • sänka stressnivån
  • släppa blockeringar/spänningar
  • bli av med sötsug
  • stärka ditt jag

Mer om EFT-metoden finner du här: Center För Energipsykologi som jag gick kurser och blev certifierad hos.

ERBJUDANDE Pro bono
Jag söker referensgrupper att prova stressreducering med EFT

Gärna en grupp på 5-10 personer som får prova på utan kostnad i en mindre work shop hos dig eller på din arbetsplats. Vi fokuserar på stressreducering under en timmes tid så att det finns utrymme för frågor och svar.

Fundera och återkom gärna via mail info@carinahermansson eller mobil 070-654 76 52

Varmt välkommen 🙂