Bloggutmaning Dag 11

Dagens änglakort: Skaparkraft

Använd dina andliga gåvor och dina naturliga förmågor för att dra till det resultat du önskar.

Dagens inspirationskort: Har du en god idé – förverkliga den innan den förbleknar!

Dag 11 – En magisk morgon

– Så fort du vaknar så gör ingenting annat innan du sagt ordet TACK!

– Från den stunden som du vaknar fram tills att du är klar med alla morgonbestyr så säger du det magiska ordet TACK för dig själv för allt du använder hela morgonen och allt du rör vid. T ex Tack för att jag har glasögon som gör att jag kan se allt det vackra i världen, tack för att jag har kläder så att jag slipper frysa, tack för att jag har tandborste som jag kan borsta mina tänder med, tack för att jag kan äta frukost och ge mig näring så att jag mår bra.

– Räkna dina tio välsignelser och skriv upp dem i din anteckningsbok. Tack, tack, tack!

– Dagen avslutas med en stund i sängen där du håller i den magiska stenen och tackar för det bästa idag.

Lev livet väl, vi har bara ett!