Bloggutmaning Dag 17

Dagens änglakort: Ärkeängel Mikael

Du har ett nära samarbete med denna kraftfulla ärkeängel och han skyddar och vägleder dig genom denna situation.

Dagens inspirationskort: Man måste stanna upp en stund ibland för att orka gå vidare.

Dag 17 – Den magiska checken

Goda nyheter: När du riktar tacksamhetstankar skapas nya omständigheter som eliminerar det gamla. T ex är du tacksam för pengar MER OFTA än du känner en brist på pengar, skapas en ny omständighet som eliminerar bristen på pengar, och ersätter den med mer pengar.

– Dagens TIO välsignelser. Glöm inte bort att skriva VARFÖR du är tacksam för detta. Tack, tack, tack!

– Idag ska du använda dig av en magisk check! Du hittar den på www.thesecret.tv/magiccheck. Börja med att fylla i ditt namn och dagens datum. På denna ska du även fylla i det belopp som du vill erhålla. Fantisera att du fått checken och känn tacksamheten i hela kroppen.

Skapa en inre bild för dig själv när du använder pengarna för att köpa precis det du vill ha. Du kan skriva ut hur många checkar som helst, med olika belopp och göra samma med dem, d v s visualisera dig i en situation när du handlar för dem, och hur tacksam du är över att ha dem. Känn dig glad och tacksam – som om du redan har tagit emot det du ska använda pengarna till. T ex. ny värmepanna, barnens vinterkläder, en bil, en utbildning till ditt drömjobb. Glöm inte att i hela kroppen känna den otroliga tacksamhet över att ha de sakerna som du önskar.

– Ta med dig den magiska checken idag, eller sätt upp den på en plats där du kommer att se den ofta. Håll checken i händerna minst TVÅ ggr idag, känn tacksamheten över att kunna köpa det du vill, lika tacksam som om du verkligen gör det.

– Sätt upp checken på ett ställe där du ser den varje dag. När du får det belopp du vill ha, tar du ner den och gör om övningen med nya checkar. Upprepa stegen ovan.

Avsluta kvällen med din magiska sten och tacka för det bästa idag.

Lev livet väl, vi har bara ett!