Bloggutmaning Dag 19

Dagens änglakort: Föräldrar

Den gudomliga sanningen är att dina föräldrar älskar dig för evigt, efter bästa förmåga. Änglarna hjälper dig att läka smärta som har att göra med din far eller mor.

Dagens inspirationskort: Livet är som vädret – sol, regn och blåst i en oförutsedd följd.

Dag 19 – Magiska fotsteg

”Etthundra gånger varje dag påminner jag mig om att mitt inre och yttre liv är beroende av andra människor, levande som döda, och det arbete de har gjort, och att jag måste anstränga mig för att ge lika mycket som jag har tagit emot och fortfarande tar emot” /Albert Einstein

– Räkna dina tio välsignelser för dagen och skriv ner dem. Tack, tack, tack!

– Idag ska vi – inspirerade av Einstein – ta 100 steg av tacksamhet! Det tar ca 90 sekunder att ta 100 steg av tacksamhet. Gör det när du vill under dagen, och kanske alla andra dagar, det kommer att förändra ditt liv! För varje steg du tar så säger du ”Tack!” inom dig eller högt.

Känn tacksamheten i varje steg du får ta! Du kan göra det hemma, på stranden, på väg till kopiatorn på jobbet, på väg till dagis, o s v. Från steg 1 till steg 100 kommer du att märka att ditt humör har höjts och dina vibrationer har höjts. Ta till denna övning lite då och då för att höja humöret och få in mer tacksamhet i ditt liv.

– Avsluta dagen med den magiska stenen och tacka för det bästa idag.

Lev livet väl, vi har bara ett!