Det krävs mod att förändra

Så, nu börjar det rulla på på riktigt med kunder, och det är en stor glädje att se hur de lyser upp av lycka och tacksamhet när deras bördor löses upp. När de kommer till insikt att ”problemet” inte är ett problem längre.

Jag känner mig lyckligt lottad som har fått tillgång till en sådan här kraftfull och effektiv metod, att med några ”knackningar” kunna hjälpa någon att bli av med gamla sanningar. Att man faktiskt kan bli av med Jante, den lilla fulingen som sitter på axeln och viskar dumheter.

Många av mina kunder har upplevt att det ”händer saker”, känslorna åker berg & dalbana, skratt och gråt omvartannat. Det är verkligen kontrastrikt, och när vi är klara med sessionen har de fått nya insikter och ett stort lugn infinner sig.

De som kommit till mig känner lättnad och lite av förvåning över att det faktiskt händer något på bara 30 minuter. Många får hjälp redan efter 1 session men jag rekommenderar minst 3 sessioner för mer ingrodd problematik.