Företagsstarten

Spaning pågår ...
Spaning pågår …

Föregående inlägg – Resan…

Jag startade alltså med svensk klassisk massage, byggde på med ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. Några år gick och jag började återigen fundera på framtiden, jag behövde något annat för att inte slita ut mig helt i axlar, rygg och händer. Så jag började mitt sökande, deltog på seminarier och nätverkade så ofta jag kunde. Tänkte att det är bra att synas. Så jag gick på det ena efter det andra – tills en dag … jag träffade på den person som blev min första stora omvälvande bekantskap!

Hon var EFT-coach och vi började prata, till slut bokade vi ett första möte, sedan EFT-sessioner där jag fick jobba med mig själv och gå ”ner i gyttjan”. Kände att det här var nästan för bra för att vara sant, men bara nästan, det fungerade verkligen! Jag kände mig starkare och började våga stå upp för mig själv, började kunna säga ifrån, ja, att helt enkelt våga säga nej! Om detta fungerade på mig så var det inget att tveka på, jag bokade kurs och gick utbildningen till EFT-practioner och tog så småningom certifiering. Detta är EFT

Jobbade på ett tag till med klienter, som blev överraskade över så snabb och positiv effekt, och det kunde jag ju inte annat än vara glad över. Men fortfarande gnagde något inom mig – som ville säga mig något, fast jag sprang på som vanligt i X2000-fart.

Ännu hade jag inte lärt mig att lyssna inåt, att stilla mig …

Trackbacks