Go with the flow

Uttrycket ”Go with the flow” har man ju hört, och upplevt några gånger tidigare, men aldrig att jag varit i ett sådant flow som jag upplever nu! Vilken enorm känsla… när allt flyter på… dörrar öppnas och det är bara att kliva på och flyta med.

Känslan av att ha hittat rätt, hittat sin mission i livet, äntligen efter mycket sökande och trevande hit och dit. Lyckan, glädjen och energin det ger är berusande!

Jag har på cirka 10 månader hunnit gå Projektutbildningen Nytänk, projektutbildningen Driva, pågående utbildning i Nya Ledarskapet, frigörande målning i Vedic Art och utbildat mig till EFT-omställningsagent.

Jag har mitt mål i sikte – vägen känns spikrak – och det går med stormsteg och jag befinner mig i ett lyckorus!

Som en ny kontakt avslutar sitt mail till mig avslutar jag till er:

Må bra, lev väl, gör gott