IKEA får vänta

IKEA får vänta… en stund till i alla fall. Hur gärna jag än vill få färdigt ateljén så har jag några ”vill-bli-färdigpunkter” att jobba på.

Punkt 1: Coachingprogrammet Nya Ledarskapet går mot sitt slut, vart tog dessa 7 månader vägen! Det har varit (kommer fortfarande att vara) fantastiskt bra och utvecklande med stöd från en duktig och tillåtande coach. Har fått lära mig att de tankar, drömmar och visioner jag har inte är hugget i sten… man får ändra under resans gång. Det tog jag till mig efter ett tag, och sedan gick allt så mycket lättare!

Nu ska jag skriva kort och kärnfullt, sammanfattande per kapitel ur mitt perspektiv som blir min personliga slututvärdering.

Punkt 2: Sammanställa material inför mitt föredrag om EFT nu på torsdag. Nästa föredrag blir den 18 april.

Har några punkter till men de håller jag för mig själv 😉