Landa, tillit, magi och mirakel

Dagens änglakort: Bli fri från beroende

Det är dags att släppa beteenden som hindrar dig att nå det ditt hjärta längtar efter. Be ärkeängel Rafael att hjälpa dig med detta helande.

Dagens inspirationskort: Lyfter man blicken finns det inga gränser.

Det kan inte bli mer tydligt än så här! Jag får fler och fler tecken (eller rättare sagt ser dem nu), vilket måste innebära att mina 4 ledord som började snurra runt i mitt huvud är de jag börjat lyssna på. Jag smakar på dem igen – landa, tillit, magi, mirakel – och lyssnar inåt.

Att ändra en (o)vana tar ca 21 dagar så jag lägger på några dagar och kommer köra övningar ur Rhonda Byrnes Magin i 28 dagar plus dagens änglakort och inspirations-, motivations- eller måbrakort här i min blogg. Dels för att skapa en bra vana och dels för att komma igång med skrivandet. Så här kommer MAGIN dag 1.

*** Räkna dina välsignelser***

– VARJE MORGON under 28 dagar: skriv upp tio OLIKA saker som du är tacksam för i ditt liv. Skriv även upp varför du är tacksam, eftersom tacksamheten då blir ännu större.

T ex ”Jag är så tacksam för hösten FÖR ATT naturen visar upp så många olika vackra färger då”, ”Jag är tacksam för havet FÖR ATT det ger mig kraft”.

Exempel på områden där du kan känna tacksamhet: naturen, universum, familjen, vänner, hälsan, arbetet, inkomsten, hemmet, personlig utveckling, andra relationer, intressen, livet och kärleken.

– När listan är klar så går du tillbaka och läser igenom den och riktigt känner tacksamheten i kroppen för varje punkt. För varje sak som du tacksam för så säger du det magiska ordet ”tack, tack, tack”.

– Morgondagens övning ska läsas igenom redan nu, men det räcker med att du vet att du ska leta upp en sten som tilltalar dig och som du kan jobba med, hålla i, och som ska hjälpa dig de närmaste 28 dagarna.

Lev livet väl, vi har bara ett.