Livet före och efter Vedic Art, min resa!

Små försiktiga steg - håll balansen.
Små försiktiga steg – håll balansen.

Visst är väl livet förunderligt ibland? Livet går sin gilla gång vare sig du gör något eller inte. Vi formas av livet, av omgivning och miljö. Man tror att detta är livet, så här kommer det alltid att vara… tills en dag… man sakta, sakta vågar ta nya steg. Då händer det saker må du tro!

När jag började ta mina första trevande steg utanför min trygghetszon så hade jag ingen aning om vart det skulle leda… MEN… kan säga att, även om det stundtals varit tungt och fruktansvärt jobbigt, så skulle jag nog inte vilja ha det ogjort. Det gör ont, men man växer.

Ja, bara detta… att gå in i en bloggutmaning på 21 dagar… bara kasta mig ut! Det är visst dags att ta tag i skrivandet som legat och gnagt inom mig länge, viljan har funnits men inte modet.

Med detta sagt så kommer min historia om livet före och livet efter Vedic Art. Kursen som dök upp när jag som bäst behövde det. Fast det visste jag ju inte då…

…nu börjar resan… välkommen att hänga med!

PS. Vill du hänga med från allra första början så är mitt första inlägg här: Lev EGO

Trackbacks