Mer Nytt

I torsdags för två veckor sedan hade jag förmånen att ge ännu en presentation om EFT i Vinterträdgården, Partille Bibliotek. Trots att jag missade att lägga ut det som ett evenemang så kom 6 intresserade åhörare. Därför är jag glad och tacksam att få ingå i Hälsodisken Partille.

Det är mycket personlig utveckling just nu, eller just nu är väl kanske att överdriva lite, egentligen det sista halvåret har bestått av det. Många funderingar och tankar väcktes ur sin linda efter kurserna Nytänk, Nya Ledarskapet och Frigörande målning med Vedic Art. Jag har varit på flera föreläsningar med ”Våga-tema”, en ledarutbildning som heter ”Våga bygga vidare” och till och med en grundkurs i teater. Teaterkursen är halvvägs nu (fem av tio ggr) och jag märker redan nu en stor skillnad i att våga!

Jag har tagit flera beslut såsom att helt förändra min verksamhet, jag har avslutat en långvarig leasing, och sagt upp rummet jag hyrt en dag i veckan. Detta betyder att jag helt går ifrån att behandla den yttre skönheten till att behandla den inre, vilket känns som ett oerhört skönt beslut att ha tagit! Jag kan därför nu med glädje ta mig an nya projekt utan att behöva oroa mig för fasta kostnader, jag har ju inga sådana längre. Och tro mig, det kommer inte att bli några heller om jag får bestämma.

Lev livet väl, vi har bara ett.