Min resa, forts…

Jag blickar framåt
Jag blickar framåt

Från början – klicka här (öppnas i nytt fönster) Livet före…

Mitt liv före Vedic Art, alltså före den 24 november 2012, rullade på precis som för alla andra. Fast det är klart, alla flyttade kanske inte 16 gånger under skolåren förstås. Det gjorde vi, det var inget jag ville, men som barn hade man inget att säga till om!

Grundskolan avklarad… började jobba ganska direkt efter det… småningom träffade jag kärleken… skaffade hus… gifte oss… fick barn… ja, sedan sprang åren iväg.

Någonstans september 2007 började jag på allvar fundera på resten av mitt liv, och vad jag ville göra? Det ena gav det andra och så gick jag en massageutbildning på fritiden, i nästa andetag hade jag sagt upp mig efter 26 år på Volvo! Jag startade enskild firma… wow… var detta jag?! Okej, bollen var satt i rullning och jag hade klivit ut ur min komfortzon!

Men detta var bara början…

Trackbacks