Numerologi

Satt och surfade runt lite på Facebook en dag och ramlade över ett intressant inlägg av Lena Ellingsson, hon är Astrolog och Numerolog. Hon beskriver hur man enkelt räknar ut sin Livsväg och vad den betyder med hjälp av födelsetalen, självklart måste jag ju testa det! Jag fick talet 11 som är ett Mastertal och det innebär ”att du bestämt dig för att göra något speciellt i det här livet. Det är ofta något utöver det vanliga som har betydelse för en större grupp av människor, fler än dig själv”. Talet innan 11 blev 38… precis som Lena! Vi började chatta och generöst delade hon med sig av detta, jag citerar:

”Det här har jag noterat om siffran 38. Varsågod.

Trettioåtta är grunden till mastersiffran elva och har därför kraften av en mastersiffra i sig. Den är både andlig och materiell och bär med sig gåvan av visioner. Du har uppnått en perfekt balans mellan ditt medvetna och ditt undermedvetna och skapar kontakt med den andliga sfären. Du är poetisk och fantasirik och kan se saker som andra inte ser.

Genom drömmar och visioner får du se mål som du vill nå. Du kan ha dem inom dig medan du förverkligar dem. Du har en intensiv och kraftfull andlighet, med den visionära kvaliteten som hos en avatar. Den säkerhet och materiella fördelar som finns här i den fysiska världen är din.

Kärlek, framgång och lyckliga äktenskap ger grunden för den harmoni du söker och möjliggör att du kan fortsätta att utvecklas. Du är en bra förälder och tar hand om hemmet och familjen, är stolt över dem och du får mycket glädje tillbaka.

Genom dina intressen blir du en stor källa till inspiration i andras liv, inte bara genom dina ord utan också hur du lever. Missbruka inte dina gåvor till extravagans och vet att sann lycka kommer genom att hjälpa andra. Välgörenhetsprojekt, kanske skulle vara nåt?”

Otroligt spännande, eller hur?!

Lev livet väl, vi har bara ett.