Om mig

Livscoach – Konstnär – Medskribent i 3 böcker i projektet Hälsa och Livsstil

Gift trebarnsmor som gått en lång och krokig väg fram till den och där jag är idag. Arbetade som anställd fram till november 2007 på Volvo Lastvagnar, då mina funderingar på vad jag skulle göra resten av mitt liv resulterade i en massageutbildning på fritiden. Jag gick färdigt utbildningen, sa upp mig och startade eget.

Verksamheten bestod av Svensk klassisk massage, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. Detta gjorde jag fram till och med september 2014… men jag kände att jag gick på sparlåga sedan sista kursen i Vedic Art i augusti 2013, då fick jag den sista av de 17 Vediska livsprinciperna. Nya planer började ta form.

Nu har jag skalat av och skalat ner, för att kunna göra det jag mår bra av, för att kunna ge dig en möjlighet att få göra din egen inre resa såsom jag har gjort. Detta vill jag göra med hjälp av frigörande målning och coachande samtal genom SLC- coaching kombinerat med EFT-metoden.

Jag håller kurser, grund och fortsättning, i Vedic Art, studiecirklar i Intuitiv målning i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och skapar personliga budskapstavlor med kanaliserade budskap.

Nu står jag mitt uppe i ”Livet före- och livet efter Vedic Art och EFT – min resa”! Vill du så följ gärna min blogg.

2012 – utbildad EFT-coach (Emotional Freedom Techniques) en slags mental akupressur, eller akupunktur utan nålar. Tillhör kategorin energipsykologi. Coachande samtal – stresshantering.

2014 – 9 månader Quantumfysisk Mentorutbildning – Bröderna Tranberg.

2014 – Lärarblock A, Vedic Art (frigörande målning).

2015 – Lärarblock B, Vedic Art (frigörande målning).

2016 – Reiki Healing – Första graden av Usuis system för naturlig healing.

2017 – Under utbildning till Self Leadership Coach – Birgitta Granström

Mission: Att sprida EFT-metoden och Vedic Art till alla öppna, modiga personer som känner sig redo för förändring och att lyssna till sitt hjärta.

Vision: Att hjälpa dig öka din medvetenhet om din egen inre kraft och styrka.

Varmt välkommen!