Oooops vad hände?

Sommar och semester har passerat, har haft en mycket skön och bra semesterledighet. Kan absolut inte klaga, åtta dagar i Japan för att hälsa på sonen som studerar språket, det var helt fantastiskt både väder och upplevelser. Sedan tre toppenveckor på landet med sol och bad, mycket utevistelse. Så nu har jag verkligen fått laddat batterierna!

Det kan behövas nu när jag byter inrikting i min verksamhet, mycket som ska fixas och göras om, och göras rätt som någon uttryckte sig. Det blir några småkurser dels i personlig utveckling, dels i företagsutveckling, projektarbete i samarbete med Steg för steg mot mobbing, och vi har ännu ett samarbete på gång. Mer om det senare.

Jag kommer även rikta mig mot dig som mår bra redan men känner att du vill nå högre höjder, och tro på att vingarna bär. Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Lev livet väl, vi har bara ett.