PROJEKTSTART 6 MÅNADER FRAMÅT

Alltsedan jag beslutat mig för att se över min verksamhet, hitta mål och mening så har fyra ledord snurrat runt i huvudet – Landa, tillit, magi och mirakel.

Och här är jag nu, en av deltagarna/sponsorerna i ett projekt skapat av www.prematurmirakel.se, Pernilla Brown. Jag är så tacksam att få delta i detta projekt, och ser fram emot att få sätta igång och ge möjligheten att få skingra oron och tankar som dessa kvinnor tampas med under sin vistelse på Special-BB.

Tf vårdenhetschef för Special-BB/Specialförlossning har godkänt Prematurföreningen Mirakels informationsblad, som också har godkänts av vårdenhetsöverläkaren som tycker detta projekt låter fantastiskt! Verksamhetsrådet ska nu ha informerats så därför kan vi officiellt gå ut med information om projektet som nu äntligen blir sjösatt och klart att köra igång.

Fram till maj 2014 kommer gravida kvinnor vid Special-BB, Östra sjukhuset, Göteborg, veckovis erbjudas terapeutiska behandlingar (EFT, massage, manikyr, pedikyr m.m). Sponsorer är förutom jag, Margreth Belamaric och Marita Ittner som utför behandlingarna kostnadsfritt fem timmar/vecka.

Syftet med projektet är att ge kvinnorna avslappnande behandlingar och ge dom en stunds ro från den stress och oro det kan innebära att som gravid vara inneliggande och vara ifrån sina familjer under flera veckor/månader. Vi är otroligt glada och stolta över att kunna erbjuda kvinnorna vid Special-BB dessa behandlingar!

Det här är helt nytt och kanske avgörande för framtiden, och det är så spännande  och glädjande att det nu blir av!

Lev livet väl, vi har bara ett.