Referenser

REFERENSER EFT-KLIENTER

Hej Carina
Jag vill tacka dig för en fantastiskt bra hjälp med ett problem som hade bekymrat mig mycket. Efter bara en behandling av dig så hade problemet reducerats till i stort sett ingenting. Det var på väldigt lätta fötter som jag lämnade din mottagning!
Bästa hälsningar
L E

 

Under ett enda samtal kände jag att jag kunde möta mina rädslor, steg för steg. Jag kände under vårt samtal hur jag kunde ta tag i och möta min oro för mitt specifika ämne. Jag gick igenom känslor av oro och rädsla, till lugn och trygghet och lugn. Samtalet var strukturerat och gav ett konkret resultat. Carinas bemötande är av hög kvalité. Jag kan varmt rekommendera Carina Hermansson och hennes samtalsterapi med EFT-metoden.

Helena-Magdalena / Attraktionslagen Svergie

 

Det är lätt att få förtroende för Carina. Hon utstrålar en värme, klokhet och fasthet som jag direkt kunde känna mig trygg med. Det märks att hon har stor passion för det hon gör och att få hjälpa människor. Mitt ’problemområde’ hade med framtida yrkesinriktning att göra. Att få större lönsamhet i det egna företaget. Det är ännu för tidigt att se något resultat i detta, men kanske har min session med Carina att göra med att jag äntligen – med stor beslutsamhet efter en sorgeprocess – lyckats skala bort icke lönsamma projekt. ’Kill your darlings’ som det brukar kallas… Så nu ser jag fram emot vad som komma skall… Tack Carina!

Gunilla, Norrköping


Jag har för några dagar sedan provat EFT via Skype på Iphonen. Jag ritade mitt ”problem” på ett papper och visade upp för Carina. Vi började knacka på varsitt håll enligt ”följa John”, Carina före och jag hängde på. Det var enkelt att följa Carinas knackande och de meningar hon sa som hörde till ”problemet”, trots den hackiga linjen vi hade. Successivt fick jag en lättare och lättare känsla i bröstkorgen, och min blockering började släppa sitt grepp.

Jag vill varmt rekommendera EFT med Carina som vägledare. Hennes varma och glada sätt gör att man verkligen kan ta till sig metoden och få en behållning av den. Jag kommer att fortsätta ”knacka” då det verkligen gav min ett tydligt resultat. Tack Carina!
Jana Lahnalampi, Stockholm

 

Hej Carina!

Jag upplevde sessionen som lärorik och användbar på ett enkelt sätt när behovet uppstår, jag har pratat gott om detta för kollegor och andra så det kan generera nya kunder till dig!

Jag rekommenderar dig varmt som utövare av akupressur, då jag upplevde att du var en öppen, behaglig person med förmåga att skapa förtroende och att slappna av inför.

Med vänlig hälsning, Anette Nilsson

 

Hej Carina!
Det har varit roligt och spännande att få prova eft-behandlingen med dig, och jag var lite nervös innan och visste inte riktigt vad det var jag gav mig in i. Men det kändes bra! Du visade lugnt och steg för steg hur metoden gick till och jag följde dig, upprepade orden som från början hade varit mina egna. Jag blev förvånad över hur mycket känslor som kom fram! Jag kände både ilska, sorg och glädje om vartannat, det böljade fram och tillbaka. Vi knackade några varv och det kändes bra efteråt!
Vår träff var ju på en fredag och då längtade jag till måndagen för att träffa min arbetskamrat och se hur jag skulle reagera på henne.
Jag funderade på väg till jobbet på om jag så fort jag kommit fram skulle låsa in mig på toaletten och knacka en gång till innan jag mötte min arbetskamrat, men det slumpade sig så att hon var den första jag hälsade på den morgonen…
Hon hade en ganska ”pratglad” dag den dagen och visst blev jag irriterad på henne (i smyg), men hon fastnade inte i mig, jag åkte hem utan att känna mig nedstämd!
Jag tackar och önskar dig lycka till med din vidare utveckling!

NN

 

1. Fick du någon ”a-ha upplevelse” under coachningen? Ja kom mer  på slutet.

2. Har du upplevt något positivt/någon framgång efter coachningen? Ja mer positiv känsla

3. Har du upplevt något negativt/någon blockering efter coachningen? Nej

4. Hur har veckan varit? (0-10 där 10 är mycket bra) Hyfsat bra några dagar med 8 poäng, sedan slutet av veckan en personlig sak som hände!

5. Känslan av tomhet och stress, finns de kvar? (0-10 där 0 är mycket bra) Ja lite stress finns kvar men ingen tomhet finns.

Tack för en mkt trevlig stund som gav mig tankeställare till de 2 orsaker jag kom med har gett mig en annan känsla som jag jobbar på.

Ingela Villman

 

Carina introducerade EFT coaching för mig. Och jag kan säga att jag blev positivt överraskad över det resultat det gav på mig under det korta möte vi hade. Öppnade upp på ett bra sätt.”

Tjänstekategori: EFT coach

Anlitad första gången år: 2013

Bästa egenskaper: Trevlig, Punktlig, Stark integritet

Tomas Bogren