Semester på Mauritius

Det är sant… dagarna går verkligen fort när man har trevligt! 16 dagars avkoppling från omvärlden, tropisk värme, sol och bad, utflykter och bara finnas till. Mauritius, paradiset på jorden. Jag har inte kunnat haft det bättre eller önskat något mer, känner stor tacksamhet för detta!

Jag har också haft tid att tänka och känna efter, och landa i vad och var jag vill lägga min energi framöver. Lång tids frånvaro har också inneburit att jag inte kunnat göra några inlägg vare sig här eller på fb så som jag tänkt, men det är helt okej ändå.

Min energi och fokus väljer jag att lägga på att med EFT som metod hjälpa och finnas till hands för dig som utsatts för mobbning, kränkande särbehandling eller utanförskap, i skolan eller på arbetsplatsen.

Förändring kräver mod, förändring kräver att man tar klivet över tröskeln, förändring kräver stöd – allt nytt är en stor omställning i livet men fundera lite på detta ”vad är det värsta som kan hända”?

Tillsammans kan vi bygga upp och stärka ditt jag.
Mitt favoritmotto – jag vill, jag kan, jag ska – kan även bli ditt!