Vad händer?

Ibland får man låta ambitionen vila!
Ibland får man låta ambitionen vila!

Föregående inlägg – Små steg

Nästa år, 2013, hade jag ganska gott om kunder. Både kroppsbehandlingar och senare även EFT-klienter när kurserna och certifiering var över, det kändes bra. Men det drog i målarådran fortfarande och jag beslöt mig för fler kurser – ville väcka fler principer. Jag hade ju redan väckt insikter och intuition genom EFT-sessionerna … nu ville jag väcka resten. Den där starka inneboende kraften, som jag visste och kände fanns där inom mig – men den vågar jag väl inte släppa ut. För vad kunde hända då?!

Jo, det blev jag varse efter sista kursdagen, den 25 augusti 2013. Inte genast, utan sakta smygande … men jag kan ändå med säkerhet koppla det med det datumet. Tänk dig någon som ständigt var ute på möten, nätverksträffar, mingel och föreläsningar, satt i styrelsen några år i en idéell förening (jasså, har jag inte sagt det) plötsligt tappar sugen, lusten, orken … Luften gick ur mig!

Tills den 13 mars 2014 då jag bestämde mig för att gå Quantumfysisk Mentorutbildning hos Bröderna Tranberg. Den kursen var början på räddningen … den var närmast transformerande, ja jag rekommenderar den starkt! Och den väckte något inom mig igen, ett spirande frö till nyfikenhet och lust. När lärarutbildning block A i Vedic Art dök upp tvekade jag inte en sekund, den ska jag gå! Sagt och gjort!

Men nu var jag ju bara halvvägs … fortfarande en känsla av att stå på vänt. Vad är det jag ska vänta in? Jaha, lyssna inåt … stilla mig – skala ner. Aaaagh, så lätt att säga men så svårt att göra!

Ja du kanske förstår att 2014 blev ett tufft år med många beslut … och energikrävande!